شیشه و فریم درب اتوماتیک

فریم درب اتوماتیک شیشه ای

 فریم دربهای اتوماتیک شیشه ای اولین چیزی است که کاربر هنگام استفاده از درب برقی با آن رو به رو می شود و می بیند.در یک چهارچوب درب از فریم ها برای حفاظت از شیشه ها استفاده می شود.از انواع فریم ها می توان به فریم آلومینیومی و فریم استیل اشاره کرد.فریم دب اتوماتیک باید استحکام بالایی داشته باشد و بتواند از شیشه های سکوریت با ضخامت بالا نگهداری کند.دربهای اتوماتیک فریم دار امروزه به عنوان یک نیاز اساسی در مکان های پر تردد تبدیل شده است.فریم های به کار رفته در درب اتوماتیک به چند صورت مختلف هستند، فریم بغل،فریم کفی،کاور قوطی،فریم uشکل برای پوشاندن درزها و فریم درپوش از انواع آن هستند البته فریم ها با توجه به نیاز و کاربردهای مختلفی طراحی و ساخته می شوند.این فریم ها در اندازه های مشخص شده برش داده می شوند و با استفاده از سایر یراق آلات همچون پیچ،فیکسچر و لاستیک دور شیشه مونتاژ می شوند.رنگ فریم های آلومینیومی به دو صورت الکترواستاتیک و آنادایز شده می باشند، که نوع الکترو استاتیک به علت استفاده از مواد نامرغوب خیلی با کیفیت نمی باشد اما در فریم های آنادایز قطعا از مواد فابریک استفاده شده است و با کیفیت می باشد.

انواع فریم درب اتوماتیک شیشه ای

فریم های درب برقی شیشه ای به دو صورت فریم آلومینیومی و فریم با روکش استیل موجود می باشد.این فریم ها برای تقویت قاب دور شیشه مورد استفاده قرار می گیرد و به خوبی درزهای قسمت پایین و بالای شیشه را پوشش می دهد و مانع از ورود گرد و غبار به داخل می شود همچنین مانع از هدر رفت انرژی از طریق فاصله ی بین شیشه ها می شود.

فریم آلومینیومی:رنگ فریم های آلومینیومی معمولا به صورت نقره ای می باشد البته قابل ذکر است که این رنگ قابل تغییر می باشد و با توجه به سلیقه ی کارفرما و هماهنگی با دکوراسیون می توان از فریم های آلومینیومی رنگی استفاده کرد.فریم های آلومینیومی مخصوص دربهای اتوماتیک شیشه ای به دو صورت پهن و باریک در بازار موجود می باشد.

فریم آلومینیومی با روکش استیل:فریم های آلومینیومی با روکش استیل دارای رنگهای بسیار زیبا و متنوع می باشند بر روی این فریم ها برای مقاومت بیشتر از یک روکش استیل استفاده می کننداین فریم ها بسیار ظریف هستند و نمای زیبایی به کار می دهند.

ابعاد فریم درب اتوماتیک شیشه ای

پروفیل درب اتومات شیشه ای جهت پوشاندن وحفاظت از لبه های شیشه سکوریت مورد استفاده قرار می گیرد.از ساده ترین انواع درب اتوماتیک شیشه ای میتوان به درب اتوماتیک ریلی یا کشویی اشاره کرد.این دربهای برقی از یک اپراتور که در بالای دهنه درب و پنل های شیشه ای که به طرفین دیوار نصب می شوند، تشکیل شده است.در کنار شیشه ها از یک کاور برای محافظت از شیشه ها استفاده می شود این کاور با توجه به نوع شیشه و وزن شیشه می تواند به دو صورت باریک و پهن باشد.

درب اتوماتیک فریم دار باریک:برای دربهای اتوماتیک با فریم باریک از فریم با عرض 3.5 سانتی متری و فریم کفی 6 سانتی متری استفاده می کنند این فریم ها برای شیشه های کم وزن مناسب هستند چرا که قادر به تحمل شیشه های سنگین نیستند. این مدل فریم بیشتر برای دربهای شیشه ای طرح اتوماتیک استفاده می شود.

درب اتوماتیک فریم دار پهن:برای دربهای اتوماتیکی که وزن شیشه های آن بالا می باشد از فریم های پهن استفاده می شود اندازه ی این فریم ها 6 سانتی متراست و از فریم کفی 8 سانتی متری استفاده می کنند چرا باید از مقاومت بالاتری برای تحمل وزن شیشه ها برخوردار باشد.

وزن درب اتوماتیک شیشه ای ریلی

دربهای شیشه ای ریلی از نوع فریم دار وزن های مختلفی دارد گاها برخی از کارفرمایان دربهای شیشه ای را سفارشی می کنند به همین علت باعث افزایش وزن درب می شوند اما دربهای شیشه ای کشویی در حالت معمولی تقریبا وزنی حدود 100 کیلوگرم دارند که فریم های آلومینیومی باید متناسب با وزن پنل طراحی شود.پنل های شیشه ای توسط یک قرقره ی متحرک به فریم متصل می شود.